خوداشتغالی فدرال

خوداشتغالی فدرال - هنرمندان و ورزشکاران

هدف اداره مهاجرت کانادا جذب هنرمندان و دست اندر کاران فعالیت های فرهنگی در این کشور است.مهاجرت هنرمندان به کانادا کاملا کیفی محور بوده و بررسی این پرونده ها برمبنای تخصص حرفه ای و سوابق خواشتغالی فرد صورت میپذیرد.
متقاضیان خوداشتغال در این برنامه محدود به گروهای شغلی زیر میباشند:
هنرمندان :
نقاشان ، عکاسان ، تکنسین های گرافیک و فنی، مجسمه سازان و سایر هنرمندان تجسمی،کتابداران ،موزه داران، بایگانی كنندگان، نویسندگان ، ویراستاران ، روزنامه نگاران، ‏مترجمان و مترجمان شفاهی،کارگردانان ، طراحان رقص و مشاغل مرتبط، رهبران ارکستر ، آهنگسازان و تنظیم کنندگان، ‏نوازندگان و خوانندگان ،بازیگران ، مشاغل در فیلم های سینمایی، رادیو و تلویزیون و هنرهای نمایشی، منبت کاران، معرق کاران و…
ورزشکاران:
آیکیدو، بوکس، کیک بوکسینگ، جوجیتسو، جودو، کاراته، کن دو، هاپکیدو، نینجوتسو، تکواندو، شمشیربازی، کبدی، کشتی آزاد، کشتی فرنگی،کشتی کچ، ووشو، کونگ فو،مویتای، چتربازی ، پاراگلایدینگ، کایت،سواری ، پروازباگلایدر، صخره‌نوردی، یخ‌نوردی، کوهنوردی، دره‌نوردی، پارکور،اتومبیل‌رانی، موتورسواری، قایق‌رانی موتوری، موتورکراس، هاکی روی یخ، اسکی، اسکی صحرانوردی، اسکی روی چمن، سورتمه‌سواری،دوچرخه‌سواری کوهستان، دوچرخه‌سواری جاده‌، اسب سواری، تیراندازی با تفنگ، تیر اندازی با کمان، گلف، پرتاب نیزه، پرتاب وزنه، پرتاب دیسک،فوتبال، بسکتبال، والیبال، هندبال، بیسبال، فوتسال، فوتبال ساحلی، والیبال ساحلی، بسکتبال سه نفره، بدمینتون، تنیس روی میز، تنیس، اسکواش،شنا، واترپلو، غواصی، قایقرانی، موج‌سواری

افراد واجد شرایط بایستی در دوره 5 سال قبل از اقدام و ارسال پرونده، سابقه در حرفه خود (در 2 گروه هنرمندان و ورزشکاران) با یکی از شرایط زیر داشته داشته باشند.
• حداقل 2 سال سابقه فعالیت به صورت خود اشتغال – به این معنی که از این راه کسب درامد کرده باشند
• حداقل 2 سال سابقه هنری-فرهنگی یا ورزشی در سطح برجسته جهانی
• ترکیبی از دو حالت بالا (از هر حالت حداقل 1 سال(
سیستم امتیازی این برنامه بسیار آسان میباشد و معمولا افراد برای کسب امتیاز لازم مشکلی ندارند. در این اگر مجموع امتیازات به حد نصاب برسد نیازی به ارائه مدرک زبان نمی باشد. حداکثر امتیازی که میتوان کسب کرد 100 و امتیاز قبولی فقط 35 میباشد.
فاکتورهایی که در این روش بررسی می شوند، سن، تحصیلات،سابقه کار و سطح زبان می باشد.

مسیر بررسی پرونده به صورت زیر انجام می پذیرد:
• تشکیل پرونده متقاضی که شامل تهیه مدارک اولیه، طرح توجیه اقتصادی و رزومه کامل می باشد.
• ارسال پرونده به فدرال و صدور فایل نامبر ( انجام مراحل مقدماتی)
• به روز رسانی و دریافت نامه به روز رسانی پرونده (امکان حذف پرونده در این مرحله می باشد)
• دریافت نامه مدیکال
• صدور ویزا و تاییدیه اقامت

شرکت کاریابی بین المللی ایده نو با مشاورین و کارشناسان مجرب آماده ارائه کلیه خدمات مهاجرتی قانونی می باشد.

    شرکت کاریابی بین المللی ایده نو با مجوز رسمی از اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی آماده ارائه خدمات مشاوره شغلی و مهاجرتی به منظور اعزام متقاضیان به خارج از کشور است. این شرکت با همکاری وکلای مهاجرتی معتبر در سرتاسر دنیا آماده ارائه خدمات به تمام فارسی زبانان می باشد.

    آدرس

    شیراز،معالی آباد، حد فاصل پزشکان و دوستان ، ساختمان اوتانا ۱

    تلفن

    98-7136341835+

    ایمیل

    info@newideavisa.com

    سبد خرید